Ge din blogg en ny design på ett enkelt sätt

0 kommentarer
Hos btemplates hittar du tusentals olika blogger layouts som är helt gratis att använda. Om du läst mina tidigare artiklar kanske du kommer ihåg att jag skrivit att man ska använda sig utav experter inom olika områden för att lyckas. Det här är precis en sådan grej. Jag själv är väldigt dålig på att designa bloggar och för att bli duktig skulle jag förmodligen behöva lägga ner massor med tid för att lära mig.Varför skulle jag ,det här är ju inte min grej jag vill inte bli bloggdesigner, jag vill tjäna pengar som affiliate publisher därför sparar jag tid genom att använda mig utav färdiga layouts som proffesionella designers har skapat och det tycker jag att du också ska göra.

1.För att ändra din standard blogger layout gå till BTemplates &
Ladda ner en mall som passar dig och din blogg.

2.Extrahera zip filen på din dator 

3.Logga in på din blogger blogg och gå till Design - Redigera HTML

4.Klicka på välj fil och hitta filen som heter xml från den nerladdade mallen.
(Filen som ser ut som bilden nedanför)

5.Klicka på överföring.

6. Innan din mall ändras kommer det upp ett meddelande som frågar om du vill spara dina widgets eller ta bort dem. Om din blogg är ny och du ännu inte har något på den så välj ta bort widgets. Om du har sidelement sen tidigare kanske du vill behålla dem i så fall klickar du bara på behåll widgets men tänk på att de inte kommer att hamna på samma ställe då den nya mallen inte ser ut som den gamla.

Så där nu kan du ta en titt på din nya design!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.