Skapa ett professionellt nyhetsbrev med automatiska utskick

0 kommentarer
Ett nyhetsbrev via e-post är ett utmärkt sätt att skapa en bra och kontinuerlig kontakt med besökarna till din webbsajt. Väl genomfört kommer e-postmarknadsföring i form av nyhetsbrev att ge dig både en god kommunikation med dina besökare, och gott om kontinuerlig trafik.

Ett av de svåraste hindrena är för massutskick av nyhetsbrev är spamfilter, som är ett stort problem för utgivare av nyhetsbrev. Så en bra tjänst för att skicka nyhetsbrev ska vara anpassad för detta och se till att skicka nyhetsbreven på ett legitimt sätt, och lyckas intyga spamfiltrena om att det faktiskt är ett legitimt beställt nyhetsbrev.


Get a Newsletter
har olika prisnivåer beroende på hur många e-post du skickar per månad. Du kan prova gratis genom att teckna dig för ett grundabonnemang som ger dig 100 e-post per månad. Det räcker inte långt, men ger dig möjlighet att testa hur tjänsten fungerar. För 79 kronor i månaden får du skicka 10000 e-post. Det räcker sålunda till att hantera ett veckobrev på cirka 2300 prenumeranter (räknat på 4,33 veckor per månad).

Med Get a Newsletter kan du enkelt och säkert erbjuda dina läsare ett nyhetsbrev som kommer fram.Genom att använda dig utav tjänstens mallar och skriv funktioner skapar du proffessionella nyhetsbrev som du kan skicka ut till alla dina prenumeranter med ett enda klick.Här får du även se hur många som har fått nyhetsbrevet, hur många som öppnat det, om några avregistrerat sig, hur många som har klickat på respektive länkar i brevet och så vidare.

Skapa ett eget nyhetsbrev,här!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.