Skapa Facebook gilla knapp

0 kommentarer
Det här är en marknadsföringsteknik som endast fungerar om du har användbart eller intressant innehåll på din blogg eller hemsida. En gillaknapp kan vara väldigt effektiv om den används av dina besökare. Så fort någon klickar på din gilla-knapp så kan vänner och bekanta på facebook från den här besökaren se att han eller hon har gillat din blogg och själva besöka den för att se vad den handlar om. Att facebook är en utav dagens största marknadförings källor behöver jag förmodligen inte skriva, det är nog självklart för dem flesta vad facebook är, nästan alla har ett konto och är inloggade förmodligen minst en gång om dagen.


Det är också ett bra sätt att se ifall andra verkligen gillar det du skriver om. Om ingen klickar på din gilla knapp trots att du har en hel del besökare på bloggen varje dag innebär det förmodligen att ditt innehåll inte är tillräckligt intressant.

Hur skapar man en gillaknapp?
Enkelt, allt du behöver göra är att gå till Skapa en FB gilla knapp och skriva din bloggs url (webbadress) ,klicka på Get Code så får du fram en kod och en beskrivning om hur du lägger till den på din blogg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.