Gratis banner marknadsföring

0 kommentarer
Hur effektiv är gratis banner marknadsföring, ska man använda sig utav dem? Banner effekten har minskat enormt de senaste åren och allt fler marknadsförare online jobbar med seo men en grupp företag jobbar fortfarande mest med banners och det är dem stora företagen. Varför gör dem det om seo marknadsföring är den bästa marknadsföringstekniken kan man då fråga sig? Ju för att dem vet att man även måste synas för att konvertera. Vad betyder det här? Ju om många människor får se en reklam länge och ofta så påverkas dem av den. Det får en att känna att företaget är just stort och pålitligt så den gången man väl surfar in där så vågar man handla , klicka, bli medlem eller vad det nu är man ska göra där.


Gratis banner marknadsföring då?
Gratis banner trafikbytes tjänster brukar oftast ta en hel del utav trafiken själva genom att visa en annons till sin egen sida under bannern. Dessutom så får den som ser bannern inte känslan av att det är ett stor företag på annonsen utav ett billigt eftersom de själva har en annons under. Inte nog med det utan de tar även en stor del utav själva banner trafiken. Självklart ska en kostnadsfri bannerbytes sajt ta en del av visningar för att kunna gå runt och erbjuda sin tjänst gratis men de flesta tar för mycket. Efter att ha gått igenom alla trafikbytes tjänster i hela Sverige drog jag följande slutsats.

Enda bannerbytes tjänsten i Sverige
En enda banner byte tjänst i hela Sverige som verkligen levererar det den lovar och det är ett bra gratis resultat. Tjänsten heter gratis-trafik.se. hittade några som såg snyggare ut men deras tjänst var betydligt sämre och resten som hittades på Svenska så antingen skumma ut, hade ingen admin, funkade inte eller var helt enkelt oanvändbara kort sagt.

Vill du marknadsföra ditt varumärke eller sajt rekommenderar jag en bannerbytes tjänst för att stärka sidans/märkets rykte men den enda tjänsten jag skulle rekommendera att du använder är gratis-trafik.se.

Så här funkar det
Du får tillgång till en html kod som du klistarar in på din egen sida. Den här koden visar banners från andra medlemmar i registret som har visningar. Varje gång du visar en banner visas din på en annan medlems sida. Med tiden ser många din banner och både trafiken och konverteringen ökar.

Det här får du som ny medlem
1. Du får 50 visningar gratis så fort du blir medlem.
2. 2:2 ratio . När du visat en banner 2 gånger visas din banner 2 gånger.
3. 750 visningar per värvad medlem. (aktiv)
4. Kostnadsfritt nyhetsbrev med gratis tips på marknadsföring, konvertering och inkomstmöjlighet. Nyhetsbrevet har även en vinnare varje månad som får 5000 gratis visningar.
5. Värva 3 medlemmar en månad och du är med och tävlar om 1000kr.

Skapa ett konto hos gratis-trafik.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.