Lägg till spel på din blogg

0 kommentarer
Är du spelintresserad och driver en blogg som handlar om spel? I så fall kan det vara både smart och rolig att lägga till spel på din egen sida så att både du och dina besökare kan spela.Genom att lägga till spel på din blogg ökar du värdet på bloggen och ger dina besökare en anledning till att komma tillbaka fler gånger. Låter det som något för dig, då tycker jag du ska kika in hos betsfungames.net som är en online leverantör med roliga minispel från världens största spelskapare.

För att lägga till ett spel på din egen sida behöver du bara välja ett spel du vill ha och sedan finner du din unika värvningslänk tillsammans med koden för spelet under spelet du valt. Kopiera denna koden och klistra sedan in den i en artikel. Allt du behöver göra nu är att skriva ett par rader om spelet och publicera artikeln så har ett spel på din blogg.

Exempel: Big Bucks 
Det här är ett monopol liknande spel. Till skillnad från andra bräd spel ,spelar alla deltagare samtidigt och man behöver aldrig vänta på sin tur. Ditt mål är att ruinera dina motståndare genom att köpa upp mark och bygga hus på dem så att de måste betala dig varje gång dem stannar där. Prova även casinospel!

 
Best Fun Games

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.