Hockeymatch eller onlinespel?

0 kommentarer
Helgen närmar sig och den stora frågan är: vad kommer fredagens stora aktivitet att vara? Ska man ge sig ut i vinterrusket för att se en hemmamatch med Luleå HF, eller ska man stanna hemma i värmen och spela online bingo spel på Jackpotjoy? Det finns fördelar och nackdelar med båda valen, men vilket vinner just den här helgen?

Om du nu vågar dig ut på match så kan du umgås med dina vänner, fast om du stannar hemma och spelar så kan du förstås umgås med vännerna på spelchatten. På spelchatten känns det dock osannolikt att du skulle stöta ihop med Alexander Skarsgård, som är fan av Luleå HF och möjligtvis skulle kunna tänkas dyka upp på en match. Andra kända fans du möjligtvis skulle kunna träffa innefattar E-type, Kjell Sundvall, Petra Norlund, Ronny Eriksson och Thomas Fogdö. 1-0 till hockeymatchen.

På arenan kan du säkert köpa mat i form av hamburgare och pommes frittes, men om du stannar hemma så kan du svänga ihop precis vilken favoritmat du vill. Nu kanske din favoritmat är just arena-hamburgare och pommes och då vill man ju inte stå hemma i köket och laga mat i onödan. Jag anser att matfrågan blir oavgjord.

Om du åker iväg till matchen så får du betala biljetter, bilresa och kanske något att äta – det kan definitivt bli en ganska dyr historia. Stannar du hemma och spelar på Jackpotjoy har du ju istället möjlighet att vinna en hel massa pengar. Det innebär att ur ekonomisk synpunkt är det bättre att stanna hemma: ställningen slutar på 1-1.

Det visar sig att de olika alternativen är precis lika roliga. Vilken tur att du kan ta med mobilen till hockeymatchen och spela onlinespel när det är paus! På så sätt kan du verkligen få det bästa av två världar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.